Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Termopanele lui Năstase contra scena lui Ridzi

DL cere urmărirea penală pentru Năstase. PSD şi PNL cer la schimb urmărire penală pentru Monica Iacob- Ridzi. PDL se opune, Năstase jubilează.

Soarta urmăririi penale a lui Adrian Năstase în dosarul ,,Zambaccian’’ s-a lipit, ca un cadou
de ziua de naştere a împricinatului, care a împlinit ieri 59 de ani, de soarta punerii sub urmărire penală a ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi. Deputaţii PNL au înaintat la Camera Deputaţilor o cerere de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, pentru delapidare şi abuz în serviciu contra intereselor publice. PNL se referă la cheluielile de 630.000 de euro dispuse de Iacob-Ridzi pentru organizarea de evenimente de 2 mai, presa dezvăluind că banii au fost acordaţi fără licitaţie la două firme
care au aceiaşi acţionari şi sediul în acelaşi apartament.

Cererea PNL i-a încântat pe liderii PSD care au decis să o susţină în Biroul Permanent al Camerei
Deputaţilor şi, mai mult, PSD să ceară înfiinţarea unei comisii de anchetă împotriva Monicăi Iacob-Ridzi. Asta deoarece solicitarea privind punerea sub urmărire penală a ministrului PDL pica exact în ziua în care la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se redeschidea subiectul Zambaccian, după ce săptămâna trecută cererea procurorului general pentru punerea sub urmărire penală a lui Adrian Năstase s-a blocat în plenul Camerei, din cauză că PNL, PSD şi UDMR au părăsit şedinţa de plen. Or, în aceste condiţii, reprezentanţii PSD în Biroul Permanent al Camerei au pus problema pragmatic: dacă PDL nu este de acord cu urmărirea penală pentru Iacob-Ridzi, nici noi
nu suntem de acord să dezbatem în plen urmărirea penală în cazul Zambaccian.

Preşedinta Camerei, Roberta Anastase, a refuzat să introducă pe ordinea de zi cererea PNL care o implica pe colega sa de la PDL şi, după două ore de parlamentări, social democraţii, liberalii şi udemeriştii au părăsit nervoşi şedinţa. “Noi am propus comisie de anchetă pentru Iacob-Ridzi, Roberta a refuzat şi au întors iar discuţia la dosarul lui Năstase. De aceea am decis să părăsim şedinţa”, a declarat, pentru cotidianul.ro, secretarul Camerei, pesedistul Nicu Bănicioiu. Colega sa, Aura Vasile, a declarat şi ea că PSD votează pentru urmărirea penală a ministrului PDL al Tineretului şi Sportului şi că, dacă cererea pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă va fi aprobată, social democraţii sunt dispuşi să meargă în plen şi cu subiectul Zambaccian.

Şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum, PDL-iştii acuzându-i pe cei de la PSD şi PNL că boicotează lucrările Camerei. Liberalii s-au declarat şi ei supăraţi, pentru că PNL susţine, declarativ, şi urmărirea penală pentru Năstase, şi pentru Iacob-Ridzi. "A fost o discuţie nepotrivită, fără rost, în care elemente absolut marginale au fost introduse pentru a împiedica desfăşurarea şedinţei. Întreaga şedinţă a fost blocată de refuzul de a discuta despre urmărirea penală a dlui Năstase marţi în loc de miercuri, solicitare făcută de noi din simplul
motiv că marţi prezenţa va fi suficient de bună pentru a permite exercitarea votului", a declarat Olteanu.

Liderul PNL şi-a exprimat speranţa că nu există nici legătură între amânarea unei decizii în legătură cu dosarul lui Adrian Năstase şi cererea PNL de începere a urmăririi penale contra ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi. "Vreau să sper că nu există nici n sprijin în tergiversarea de către cei care conduc Camera Deputaţilor a instrumentării dosarului penal şi a cererii de urmărire penală din partea Camerei Deputaţilor a dnei ministru şi deputat Monica Iacob-idzi", a spus Olteanu.

Niciun comentariu: